Taburet Kiri  – alegerea cea mai buna pentru camera copilului fiind un obiect de mobilier decorativ si practic in acelasi timp.

Cei mici au nevoie de cat mai mult loc de joaca. Acest taburet este perfect facandu-i fericiti atat pe copii cat si pe parinti: nu ocupa mult loc, poate fi scaunel, cutie de depozitare sau jucarie. Piese de Lego aruncate prin toata camera?  Puzzle-luri rasfirate pe covor? Copiii vor fi mai organizati depozitandu-si jucariile , vor invata animale noi, si nu in ultimul rand vor avea in camera un obiect distractiv, personalizat special pentru ei.

Taburetul Kiri este disponibil pe mai multe modele: Mini Bus roz, Animal Bus galben si Safari Bus portocaliu.

Gama variata face ca produsul sa fie potrivit atat pentru baietei cat si pentru fetite, pentru acasa sau pentru la gradinita.

TABURET KIRI Mini Bus

TABURET KIRI Mini Bus

Faceti-i chiar astazi o bucurie copilului dumneavoastra! Comandati taburetul Kiri !

 

Taburetul Kiri  este prevazut cu margini rotunjite pentru evitarea accidentarilor. Nu contine piese mici ce ar putea fii inghitite. Nu este confectionat din materiale ce pot dauna sanatatii celor dragi.

Dimensiuni taburet Kiri : lungime 48 cm, latime 32 cm, inaltime 32 cm

Este confectionat din PVC (un material ce ofera rezistenta produselor) si nu cantareste decat 3 kg (este usor de mutat) dar poate sustine pana la 80 kg. Pentru curatarea acestuia nu va trebuie decat o laveta umeda fara sa aveti grija estomparii culorilor. 

Pentru a dezvolta imaginatia copilului dumneavoastra implicati-l in alegerea decoratiunilor din camera sa. Un taburet – cutie de depozitare, nu doar ca il va face mai ordonat ci ii va oferi un loc personal unde sa isi pastreze „comorile”.

kiri orange

                                       Pe site-ul www.drimus.ro puteti gasi si alte produse pentru camera copilului.

 

kiri-yellow

TABURET KIRI Animal Bus

Drimus iti aduce confortul si buna dispozitie acasa!

Taburetul Kiri – bucurie „la cutie”!

 

Fii generos si distribuie: