Seturile de mese cu scaune au un rol deosebit de important intr-o casa, atat din punct de vedere estetic cat si functional.

Este indicat sa alegem seturile de mese cu scaune in functie de anumite criterii de baza precum utilitatea, design-ul si functionalitatea. Masa din sufragerie/living este spatiul in jurul caruia familia  se aduna in ocazii speciale precum Craciunul, Pastele, aniversari sau doar simple intruniri, fara vreo ocazie speciala.

Fiecare incapere are nevoie de o piesa de mobilier centrala care sa atraga privirea musafirilor. Pentru sufragerie, o masa aleasa cu atentie si in conformitate cu stilul de design poate schimba total aspectul camerei.

 Sticla are avantajul acelei iluzii de fluid, de spatialitate, de eleganta, datorita luciului si transparentei. Mesele din sticla sunt mai rezistente decat ai crede la prima impresie.

Ultimele inovatii in materie de sticla securizanta si intarita fac ca mesele de sticla sa fie rezistente la temperaturi inalte, sa faca fata la zgarieturi si chiar la impacte mai puternice, spargandu-se cu mare greutate. Cand sticla securizata este solicitata peste limitele de rezistenta, se sparge prin fragmentare in particule relative mici cu muchii netaioase,care nu prezinta riscuri esentiale de accidentare.

Blaturile din sticla alba sau translucida dau un aspect modern camerei si creeaza impresia de spatiu.

 

masa-L31-alba

O masa de sufragerie inedita poate scoate din anonimat o sufragerie banala, cu un design obisnuit.  Mesele colorate sunt alegerea potrivita pentru un living vesel.
masa-rosie-Kent-ok Masa-Kent-violet-ok masa-kent-maro-ok masa-Kent-gri-ok masa-Lorrita-verde Masa-Argus-Multicolor

 

 

De multe ori, pentru a pune in evidenta alte elemente de mobilier din camera va recomandam sa folositi mese cu blaturi din sticla neagra, in combinatie cu alte piese de mobilier contrastante.

masa kent decorMasa-EthanMasa-Benedikt-stransa

Masa rotunda este prietenoasa si intima, tinand cont de apropierea dintre invitati. La o astfel de masa toata lumea are un contact vizual direct, ceea ce incurajeaza socializarea.

Masa-Prometheus-rotunda Masa-Peppita-verde Masa-Peppita-alba-2

O masa rotunda, in functie de diametrul pe care il are, poate „acomoda” de la patru persoane in sus.
Cea mai bună soluţie atunci când la mesele festive în familie sau la petrecerile organizate la tine acasă se anunţă mulţi participanţi, iar locurile nu sunt destule pentru toţi? Masa extensibilă!

Daca primesti vizite frecvent, iar spatiul nu iti permite sa pastrezi in permanenta o masa fixa de 8-10 persoane, masa extensibila este solutia pentru tine.

Masa-Maximus-stransa Masa-Mximus-1 Masa-Benedikt-stransaMasa-Benedikt1 Masa-Arabis-stransa Masa-Arabis-1

 

Indiferent de cat de des sunt folosite, tipurile de scaune pentru seturile de sufragerie sau bucatarie trebuie sa fie foarte confortabile si rezistente. In plus, este bine ca materialele din care sunt confectionate sa fie usor de curatat si foarte practice. Tapiteria din material textil, din piele ecologica sau din plastic sunt cateva dintre cele mai potrivite variante.

scaun-k138k scaun-k120Scaun-K201-KAKOscaun-k119SCAUN-K173 scaun-k164ok scaun-k138-negruok scaun-K83Kscaun-k171-alb

Camera de zi sau cum i se mai spune, living room-ul, este de obicei locul in care toata lumea se aduna si petrece clipe minunate si relaxante, schimba idei sau desfasoara tot felul de activitati specifice, precum vizionatul de filme sau jucatul de felurite jocuri.

Aceste scaune impresioneaza atat prin aspectul, coloritul lor, cat si prin gradul de confort superior pe care acestea il ofera.

Seturile de mese cu scaune nu trebuie sa lipseasca din nici o casa! Sunt utile si vor inbunatatii aspectul camerei in care serviti masa.

Fii generos si distribuie: