Saltea Memory Foam

Schimbati salteaua ACUM! Romanii sunt un popor atipic, pe cat de mare este dorinta de a trai mai bine pe atat sunt de neglijenti cu propria sanatate.

Noi nu mergem la doctor decat cand ne doare, si daca avem nevoie de o adeverinta medicala (pentru eliberarea permisului auto de exemplu), decat sa mergem la control mai bine platim o asistenta sa ne faca rost de una.

Revenind la saltele. Ele nu se cumpara pe viata!! Au si ele un ciclu: se produc – dormi pe ele bine ceva ani si inevitabil se strica, si in acel moment trebuie sa o schimbi.

Nemtii schimba o saltea cu arcuri la 7 ani, noi vrem sa o lasam mostenire.

Ce se intampla daca folosesti o saltea dupa ce si-a dat obstescul sfarsit: ai dureri de spate, dureri cervicale, dormi prost, te trezesti nervos, te certi cu partenerul, bati copiii etc, toate deoarece nu te induri sa arunci salteaua si sa-ti iei una buna.

Acum fi sincer cu tine si raspunde la urmatoarele intrebari, si daca raspunzi afirmativ la cel putin 2 intrebari atunci cumpara-ti o saltea noua:

Te trezesti obosit?

Ai un somn agitat?

Preferi sa dormi pe canapea decat in pat

Te doare spatele?

Te doare ceafa?

Ai crescut si iti ies picioarele din pat?

Stranuti in rafale (des) dimineata?

Ai ochii rosii ?

Te-ai casatorit si nu mai ai loc in pat?

Te-ai ingrasat cu 10 kg fata de cand ai cumparat salteaua?

Salteaua prezinta o groapa (adancitura)?

Acum ca ai ajuns la sfarsitul chestionarului raspundeti la intrebare: Trebuie sa schimb salteaua?

Daca raspunsul este afirmativ nu mai pierde timpul, deoarece este sanatatea ta la mijloc, si apuca-te sa cauti salteaua perfecta.

Pasul 1. Ce saltea imi trebuie? – cauta informatii despre saltele pe bloguri ( http://www.drimus.ro/blog/alegi-saltea-potrivita-pentru-tine-2/), forumuri, intreabati prietenii care au aceeasi conformatie cu tine ( nu intreba un prieten de 55 kg daca tu ai 95 kg)

Pasul 2. Unde caut salteaua: cauta pe Google in primele 3 pagini si vei gasi toti producatorii si importatorii ce isi vand produsele prin multele site-uri de mobila. – www.drimus.ro este unul din cele multe.

Cauta pe comparatoare de preturi (compari.ro, shopmania.ro, okazii.ro etc)

Du-te in magazine fizice si probeaza dar atentie: o saltea isi arata calitatiile in timp nu in cele 2 minute cat stai tu intins pe salteaua infoliata.

Pasul 3. cauta avantaje oferite de comercianti: reduceri, vouchere, transport gratuit, reduceri la produse complementare – protectii, perne, pilote.

Sfat: Cumpara Online deoarece ai 14 zile sa probezi salteaua. Nu-ti place, o returnezi, dar atentie va trebui sa platesti transportul pana la magazinul de unde ai cumparat salteaua.

Pasul 4. Bucura-te de un somn odihnitor!

Succes la cumparaturi si somn usor !

Saltea Pocket spring

Saltea Pocket Spring

Fii generos si distribuie: