Scaunele de birou pentru copii

Scaunele de birou pentru copii: intre design si functionalitate

Scaunul de birou al copilului trebuie ales cu grijă, întrucât va determina poziţia celui mic şi sănătatea lui, a spatelui şi a coloanei vertebrale.

Pozitia coloanei si a corpului in timpul sederii la birou poate influenta mult dezvoltarea copilui pe viitor. Deoarece acestia sunt mai predispusi sa aiba probleme cu coloana ( fiind mici corpul inca li se dezvolta) un scaun potrivit care sa ofere suportul cuvenit este o necesitate.

Scaunul trebuie să fie ergonomic şi să aibă o înălţime reglabilă.  Scaunele pentru copii ofera posibilitatea de reglaj pe inaltime datorita pistonului pe gaz.

Scaunul trebuie reglat astfel incat, atunci cand sta la birou, copilul sa atinga podeaua sau bara pentru sprijinul talpilor, cu intreaga talpa si nu doar cu varful talpii. La fel, braţul şi antebraţul, atunci când copilul stă cu mâinile pe masă, trebuie să formeze la nivelul cotului un unghi de 90 de grade.

Scaun birou copii prescolari varsta 4 – 6 ani

Unul dintre cele mai bune scaunele de birou pentru copii va mentine spatele si coloana intr-o pozitie corecta si ofera confortul necesar pentru ca cel mic sa deseneze sau chiar sa se joace.

Scaunele pentru prescolari vin intr-o multime de modele atractive, in culori vesele, cu detalii precum personaje de poveste sau desene animate.

 

scaunele de birou pentru copii
Pinguin – 299 lei
scaune de birou pentru copii
Kubus – 299 lei
scaun-birou-copii-hm-kitty
Kitty – 285 lei
scaun-birou-copii-hm-tom
Tom – 291 lei
scaun-de-birou-copii-hm-jefry
Jefry – 310 lei
scaun-birou-copii-hm-mike
Mike – 310 lei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca biroul din camera copilului are dimensiuni reduse puteti opta pentru scaune fara brate.

scaun-birou-copii-hm-kitty-2
Kitty 2 – 345 lei
scaun-birou-copii-hm-gol
Gol – 264
scaun-birou-copii-hm-fun-11
Fun 11 – 330 lei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scaun birou elev varsta 7 – 13 ani

Odata cu inceperea scolii copilul va sta mai mult timp la birou.   Organizarea unui spatiu de studiu adecvat presupune in primul rand un scaun ergonomic pe care sa il poata regla de la an la an.

Poziţia ideală a micului şcolar la birou este cu spatele drept, lipit de spătar. Mai ales în primul an de şcoală, părinţii trebuie să supravegheze copiii, până când cei mici deprind acea poziţie corectă; în acest fel vor fi evitate viitoarele probleme ale coloanei şi durerile de spate pe care tot mai mulţi elevi le au.

Scaunul elevului trebuie sa fie confectionat dintr-un material placut atat ca textura cat si culoare. Astfel, copilul va putea folosi cu placere scaunul pentru mai multi ani.

 

scaun-birou-copii-hm-andy
Andy – 310 lei
scaun-birou-copii-hm-fun-8
Fun 8 – 330 lei
scaun-birou-copii-hm-gonzo
Gonzo – 345 lei

 

Scaun birou adolescent 14 – 19 ani

Confortul general al scaunului este direct influentat de calitatea materialelor ce intra in componenta sa.

Avand in vedere ca adolescentii petrec ore intregi la birou acestia  are nevoie de un scaun cu spatar mesh care sa permita circulatia aerului si sa nu incurajeze supraincalzirea corpului pe timpul utilizarii.

Spătarul ar trebui să sprijine curba naturală a coloanei vertebrale şi să susţină partea lombară. Este recomandat ca spătarul să fie suficient de mare încât să poată sprijini atât umerii, cât şi zona gâtului.

 

scaun-de-birou-mesh-hm-griffin
Griffin – 399 lei
scaun-ergonomic-off-619
Off 619 – 259 lei
scaun-rotativ-birou-hm-bono
Bono – 380 lei

Scaunele de birou ale copiiilor trebuie alese cu atentie pentru ca acestea influenteaza dezvoltarea armonioasa a celor mici.  Achizitionarea unui scaun de birou pentru copii va fi un beneficiu atat pe moment, cat si pe termen lung.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fii generos si distribuie: