Calitatea unui scaun profesional!

Scaunele profesionale sunt proiectate special pentru arhitecti, ingineri, lucratori de laborator, desenatori, cei care au nevoie de scaune durabile, rezistente la uzura si colorare.

Scaunele profesionale sunt, de asemenea, concepute pentru a permite oamenilor sa le regleze inaltimea sezutului, fiind mobile. Aceste tipuri de scaune profesionale fac posibil lucru de la o inaltime mai mare. Daca sunteti in dubii de a cumpara un scaun de birou sau un scaun profesional, atunci aveti nevoie sa va asigurati calitatea si durabilitatea scaunului, precum sa luati in calcul si cateva alte caracteristici.

Inaltimea scaunscaun-profesional-norului este reglabila

Un bun scaun profesional ar trebui sa aiba o inaltime reglabila. Cele mai multe scaune de birou vin cu ajustari pneumatice sau hidraulice, astfel incat utilizatorii pot modifica inaltimea in functie de nevoile si preferintele lor. Atunci cand se efectueaza ajustari, este necesar ca picioarele utilizatorului sa se sprijine pe podea sau pe suport pentru picioare, iar bratul utilizatorului trebuie sa ajunga cu usurinta la masa/birou. Daca picioarele sunt lasate suspendate, presiunea se exercita in partea superioara a piciorului, si poate fi dificil sa se echilibreze sau sa se miste in scaun.

Dimensiunile sezutului

Trebuie sa aveti un scaun profesional cu  dimensiunile sezutului adecvate, sa va simtiti confortabil chiar si atunci cand petreceti mai mult timp pe acesta. Masurile standard pentru scaun profesional este de aproximativ 17 -20 inch, care permite utilizatorilor sa se aseze confortabil, fara a se confrunta cu dureri de spate.

Fii generos si distribuie: