Saltex Mob este un important producator de saltele si tapiterie din Romania. Firma si-a inceput activitatea in anul 2002. Pe parcursul anilor compania a reusit sa mentina un standard ridicat al produselor la un raport calitate-pret optim. In categoria de saltele Saltex intra saltelele  superortopedice, Pocket Spring, Memory Foam si Latex Silvercare.

Saltele Saltex superortopedice – „ortho” in limba greaca inseamna  „corect”

Saltelele superortopedice sunt cunoscute sub denumirea de saltele relaxa, fac parte din categoria clasica de saltele, pe plasa de arcuri. Acest tip de saltele  imbina cu succes proprietatile ergonomice cu cele de confort.

Saltelele cu sistem de arcuri de tip Bonnell asigura un grad de confort superior si un somn de calitate, sustin coloana intr-o pozitie corecta, astfel prevenind durerile de spate.

Pentru cresterea rigiditatii la 4 randuri de arcuri se introduce o fasie de spuma poliuretanica. Suprafata exterioara la aceste saltele superortopedice este matlasata complet, are cate un buton de aerisire pe fiecare laterala si este confectionata din stofa tip jakard.
Salteaua superortopedica are doua fete una de vara si una de iarna. Fata de vara ofera o mai mare circulatie a aerului intrat prin butonii de aerisire conferind o senzatie mai racoroasa. Fata de iarna are proprietati izolante sporite, fiind mai calduroasa.

Saltele Saltex

Saltea Superortopedica 140×200 – 381 lei

Saltele Saltex

Set Saltea Superortopedica 160×200 plus 2 perne microfibra 50×70 plus Husa hipoalergenica plus Pilota microfibra iarna 180×200 – 626 lei

Saltele Saltex

Set Saltea Superortopedica 180×200 plus 2 perne microfibra 50×70 – 50 lei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saltele Saltex Superortopedice Lux – destinate persoanelor ce doresc un suport ferm (tare) dar in acelasi timp comod datorita sistemului de matlasaj

O saltea ideala pentru clientii mai pretentiosi sau pentru cei care au sau vor sa previna probleme de coloana. Structura saltelei este realizata din acelasi tip de arcuri Bonell confectionate din otel carbon de 2,2 mm. Diferenta apare datorita faptului ca la fiecare rand de arcuri este introdusa o fasie de spuma poliuretanica rezultand o rigiditate mult sporita. Toate straturile superioare sunt dublate astfel încât peste patul de arcuri se afla doua bucati de pîsla, doua straturi de T.N.T. si doua straturi de poliuretan. Suprafata exterioara este matlasata complet, iar pe laterale
dispune de o banda tridimensionala, ce asigura o foarte buna aerisire a interiorului saltelei.
Salteaua are doua fete: de vara (ofera senzatia de racoare) si una de iarna (izoleaza mai eficient caldura).

Saltele Saltex

Saltea Superortopedica Lux 140×200 cu protecte saltea CADOU – 569 lei

Saltele Saltex

Set Superortopedica Lux 140×200 plus 2 perne 50×70 puls Husa hipoalergenica plus Pilota microfibra iarna 180×200 – 765 lei

Saltele Saltex

Set Saltea Superortopedica Lux 160×200 plus Pilota microfibra iarna 180×200 – 696 lei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saltele Memory Foam –  stimuleaza circulatia sanguina si limfatica prin eliminarea zonelor de inalta presiune, eliminandu-se astfel durerile din zona cervicala si lombara

O saltea memory foam este recomandata pentru suportul coloanei, deoarece  asigura un confort ergonomic si ortopedic ridicat. Spuma memory foam este un material visco-elastic din poliuretan cu densitate de 50, ce asigura dispersarea uniforma a punctelor de presiune si o absorbtie a socurilor de 97%, dezvoltat pentru programele spatiale NASA pentru a proteja corpul astronautilor impotriva fortei gravitationale ce se declanseaza la decolarea navei. Saltelele Memory Foam se adapteaza perfect la forma corpului, asigurandu-va un somn odihnitor.

Saltele Saltex

Saltea Memory Foam 140×200 cu protectie saltea CADOU – 1055 lei

Saltele Saltex

Set Saltea Memory Foam 160×200 plus 2 perne microfibra 50×70 plus Husa hipoalergenica – 1261 lei

set-saltea-memory-foam-180x200-plus-2-perne-microfibra-50x70

Set Saltea Memory Foam 180×200 plus 2 perne microfibra 50×70 – 1370 lei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saltele Saltex Pocket Spring – au proprietati ergonomice pastrand o pozitie corecta a coloanei pe toata durata somnului, in acelasi timp fiind foarte flexibile si confortabile

Cu ajutorul acestei saltele nu vei mai simtii atunci cand partenerul tau se misca in timpul somnului. Acest fapt garanteaza un somn neintrerupt.

Sistemul Pocket Spring este una dintre cele mai mari inovatii in industria saltelelor. Modul in care este confectionat miezul saltelei permite fiecarui arc sa se adapteze independent corpului tau, miscarea propagandu-se doar pe zona ocupata de corpul ce se misca.

Salteaua Pocket Spring produsa de Saltex ofera un suport perfect pentru tine si partenerul tau, fara sa conteze diferenta de greutate. Astfel, in momentul in care diferenta de greutate dintre parteneri este mare, nu se va mai intampla ca atunci cand cel greu se aseaza pe partea lui de saltea, sa il traga si pe celalalt dupa el.

Ambele fete ale acestei saltele pocket spring de la Saltex au caracteristici izolante. Salteaua este acoperita cu o husa matlasata ce dispune de o banda tridimensionala, banda ce asigura o aerisire optima saltelei.

Saltele Saltex

Saltea Pocket Spring 140×200 – 666 lei

Saltele Saltex

Set Saltea Pocket Spring 160×200 plus 2 perne 50×70 plus Husa hipoalergenica – 835 lei

Saltele Saltex

Set Saltea Pocket Spring 180×200 plus 2 perne microfibra 50×70

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saltele Saltex Latex Silvercare – fac parte din categora saltelelor medicinale

Latex-ul provine dintr-un copac de cauciuc si este cel mai elastic material din natura.  Dupa ce este extras, se prelucreaza, formand o spuma, apoi se toarna pe o matrita pentru a crea o baza de saltea. Latex-ul din compozitia saltelei nu contine nici un fel de substante toxice sau chimice.

Printre avantajele oferite de aceasta saltea enumeram: propietati termice remarcabile (capacitate de aerisire maxima, tinandu-te racorit in timpul verii si cald in timpul iernii), este hipoalegenica (perfeca pentru ce cu alergii,eczeme, astm).

Materialul Silvercare din care este realizata husa saltelei  este crosetat cu fire de argint.

Silvercare are proprietați anti-bacteriene de durată, stopand activitatile micro-organismelor, prevenind astfel aparitia de mucegai şi bacterii, precum şi a mirosurile pe care acestea le provoacă.

Datorita ionilor de argint aceasta saltea produs ade Saltex, are proprietati antistatice eliberand corpul de energie negativa asigurand astfel un somn linistit. Astfel tot stresul acumulat peste zi se va elimina în timpul somnului. Firul de argint actionează ca un ecran protector împotriva energiei electrostatice existente în casă .

Saltele Saltex

Saltea Latex Silvercare 140×200 – 1348 lei

set-saltea-latex-silvercare-160x200-plus-2-perne-50x70-plus-husa-hipoalergenica-plus-pilota-microfibra-iarna-180x200

Set Saltea Latex Silvercare 160×200 plus 2 perne 50×70 plus Husa hipoalergenica plus Pilota microfibra iarna 180×200 – 1676 lei

Saltele Saltex

Set Saltea Latex Silvercare 160×200 plus Pilota microfibra iarna 180×200 – 1550 lei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  Pentru vizualizarea gamei de saltele Saltex si a altor detalii legate de structura, pret, transport va invitam sa intrati pe site-ul nostru www.drimus.ro.

Fii generos si distribuie: