Saltea Pocket Spring – o altfel de saltea cu arcuri

saltea pocket spring 140/190Pentru ca ne petrecem cam o treime din viata dormind, este important sa nu facem compromisuri atunci cand vine vorba de somnul nostru. In alegerea saltelei potrivite trebuie sa tinem cont de necesitatile individuale. Daca nu ai nevoie de o saltea medicinala, recomandata de obicei pentru persoanele cu probleme medicale legate de coloana vertebrala, dar vrei sa previi aparitia durerilor de spate si daca ai greutatea mai mica de 95 kg, atunci poti alege o saltea Pocket Spring, cu arcuri, una din cele mai mari inovatii din industria saltelelor.

Salteaua Pocket Spring aduce un concept nou in industria producatoare de saltele. Dispare clasica plasa de arcuri intalnita pana acum la „saltelele relaxa” si apar arcurile create in mod individual si impachetate in saculeti proprii (pocket spring) din material textil moale, fapt ce le permite sa se miste individual.

Se obtine astfel o saltea ce ofera un suport perfect si un confort sporit pentru tine si partenerul tau, fara sa conteze diferenta de greutate sau miscarile celei de-a doua persoane: atunci cand salteaua este folosita de doua persoane, miscarile unei persoane nu influenteaza cealalta persoana. Modul in care este confectionat miezul saltelei permite fiecarui arc sa se adapteze independent corpului tau, miscarea propagandu-se doar pe zona ocupata de corpul ce se misca. Datorita acestui lucru, o saltea Pocket Spring iti ofera un somn linistit, indiferent de cat de mult se misca partenerul tau.

Salteaua Pocket Spring face parte din categoria saltelelor cu o duritate medie, ea avand o inaltime de 20 cm. Arcurile saltelei sunt realizate dintr-o sarma cu durabilitate si flexibilitate sporita, ceea ce face ca salteaua sa capete o rezistenta mult mai mare decat o saltea clasica cu plasa de arcuri. Ea are proprietati ergonomice (superortopedice/sanitare), pastrand o pozitie corecta a coloanei pe toata durata somnului, in acelasi timp fiind foarte flexibila si confortabila.

sectiune saltea pocket springAmbele fete ale saltelei au caracteristici izolante, superioare, putand fi folosita pe ambele fete atat pe perioada de iarna, cat si de vara. Arcurile impachetate au un diametru mic  (56 mm) si sunt confectionate din sarma otel carbon cu o grosime de 1,8 mm. Salteaua are o rama laterala din otel carbon cu grosimea de 3,5 mm, capsata, pentru o rezistenta sporita. De asemenea, miezul saltelei din arcuri impachetate individual este acoperit cu o spuma poliuretanica cu densitate mare.

Salteaua este acoperita cu o husa matlasata complet, pe ambele fete, confectionata dintr-o stofa Visco ( dublu jerse-poliester), capitonata fata-verso cu vata, fiind detasabila printr-un fermoar de jur imprejur. Husa se poate spala manual la o temperatura de 30°C. Ventilarea saltelei se face printre dintii fermoarului pe intreg lateralul saltelei.

Pentru vizualizarea saltelei puteti intra pe site-ul nostru www.drimus.ro sau puteti accesa link-ul http://drimus.ro/saltele-pocket-spring.

Pentru o intretinere corecta a saltelei puteti citi postul nostru de pe blog  „Intretinerea saltelei – reguli de baza”.

Fii generos si distribuie: