Pat Samanta cu somiera 160x200 piele ecologicaPaturi piele ecologica – motive pentru care sunt din ce in ce mai prezente in motoarele de cautare.

Deoarece dintotdeauna cuibul a reprezentat o prioritate, astazi am ales sa-ti prezentam paturi piele ecologica, cu tetiere captusite, create pentru mai mult confort.

Confort

Paturile din piele ecologica sunt numai bune pentru serile pentrecute alaturi de cei dragi, la vizionarea unui film bun sau cand vrei sa citesti o carte. Capataiul moale asigura sustinere mai multor persoane, nemaifiind nevoie sa cauti perne pentru toti prietenii.

Sunt foarte la moda, in trecut reprezentand un moft pe care nu si-l permitea oricine, de aceea multi au incercat sa recreeze tetiera, existand numeroase tutoriale DYI  pe internet.

Acum poti sa te bucuri si tu de aceasta caracteristica, fara sa-ti faci probleme ca va fi de prost gust sau ca se va destrama in timp.Pat Bonita cu somiera piele ecologica 160x200

Alege-l pe cel care-ti place mai mult!

Versatilitate

Simple, elegante, cu picoare cromate sau din lemn, paturile noastre se potrivesc oricarui camin, indiferent de culorile, stilul predominant al locuintei tale.

Cu paturi piele ecologica nu ai cum sa dai gres!

Sunt usor de intretinut, singura grija fiind probabil o pisica nealintata la timp, intrucat cu siguranta vei petrece mai mult timp in noul tau culcus.

Pat Samara cu somiera 160x200 piele ecologicaLongevitate

Datorita faptului ca tapiteria este din piele ecologica, paturile sunt usor de intretinut, singura grija fiind probabil o pisica nealintata la timp, intrucat cu siguranta vei petrece mai mult timp in noul tau culcus.

Intretinerea patului este usoara, nu mai ai de ce sa-ti faci griji de pete ce intra in tesatura. Periodic poti folosi produse destinate ingrijirii pielii pentru a asigura mai mult luciu si pentru a pastra aspectul de nou timp indelungat.

Mai jos iti prezentam noua gama de – paturi piele ecologica – Drimus la care am adaugat o reducere de 24%!

Paturi piele ecologica – alegerea perfecta pentru orice isi doreste mai mult decat un simplu pat.

Incearca si tu!

 

 

 

 

Fii generos si distribuie: