Mobilier pentru gradinita

Mobilier pentru gradinita – creat pentru a face fata unei utilizări îndelungate, de către mai multe generații de copii

Mobilierul pentru gradinita trebuie sa fie atent gandit, atat la nivel de siguranta (copiii se pot ranii usor) cat si la nivel de utilitate.

Gradinita este primul pas in educatia copiilor, locul in care micutii intalnesc persoane noi, socializeaza si isi creaza primele idei.

 

Masa pictura

Masa pentru pictura – 250 lei

 

 

La gradinita copilul invata sa isi descopere aptitudinile, apoi incepe sa si le dezvolte. Va fi instruit de catre educatori sa deseneze, sa picteze, sa modeleze, sa coasa, sa construiasca, sa faca conexiuni logice ca de exemplu asamblarea unui puzzle.

 

 

 

 

cuier W40 verde
Cuier W40 verde – 169 lei
cuier W40 roz
Cuier W40 roz – 169 lei
cuier KID3
Cuier KID3 – 84 lei

 

 

 

 

 

Agatatul hainelor in cuier este unul din primele lucruri pe care le facem cand intram in casa. Pentru ca obiceiurile bune se invata devreme, educatorii ii vor lasa singuri pe cei mici sa isi agate hainele in cuier atunci cand ajug la gradinita.

 

 

 

 

 

 

kiri orange
Taburet Kiri Safari Bus – 81 lei
kiri-yelow
Taburet Kiri Animal Bus – 81 lei
taburet-Kiri
Taburet Kiri Mini Bus – 81 lei

Copiii vor fi mai organizati depozitandu-si jucariile , vor invata animale noi, si nu in ultimul rand vor avea un obiect distractiv, personalizat special pentru ei. Aceste taburete sunt ideale pentru gradinite.

 

Pot fi folosite in jucuri, pentru invatarea animalelor dar si pentru deprinderea bunului obicei de organizare (dupa o zi plina de joaca cei mici vor putea depozita in taburetii-autobuz piesele Lego, puzzle-urile sau jocurile educative).

In cadrul unei gradinite spatiile de depozitare sunt indispensabile. Daca sunt colorate ii vor atrage atentia si vor invata mai usor sa fie ordonati.

 

Masa Simba dreptunghiulara rosie
Masa dreptunghiulara Simba – 345 lei

Masa Simba patrata verde

Masa Simba patrata – 291 lei

 

 

Prescolarii vor servii masa impreuna. Sunt recomandate mese cu inaltime reglabila si cu stabilitate sporita. Cei mici sunt energici, pot darama obiectele din jurul lor cand se joaca sau se pot ranii.

 

 

 

 

Scaun Dumbo verde
Scaun Dumbo verde – 54 lei
Scaun Dumbo
Scaun Dumbo rosu – 54 lei
Scaun Bambi
Scaun Bambi – 93 lei

 

 

Scaunele si mesele din plastic pentru copii, sunt perfecte pentru amenajarea gradinitelor deoarece sunt rezistente, usoare, se depoziteaza usor si sunt colorate – copii se vor simti confortabil intr-un spatiu colorat si placut!

 

 

 

masa corsica
Masa Corsica – 345 lei

Forma si culorile mobilierului  influenteaza in mod direct imaginatia si dezvoltarea copiilor. Piesele de mobilier dintr-o gradinita trebuie sa fie: interesante, colorate si de ce nu – amuzante.

 

 

 

 

 

 

 

Fie ca doriti doar sa reamenajati gradinta sau sa o mobilati complet,tineti cont ca acel spatiu este destinat copiilor si stimularii imaginaiei acestora.

Pe site-ul http://www.drimus.ro/ aveti o sectiune special dedicata mobilei pentru copii.

Fii generos si distribuie: