masa pliantaMasa Plianta – intre nevoie si utilitate

Masa Plianta – Suportul meselor festive!

Mai sunt patru zile pana la una din cele mai importante zile ale ortodoxiei – Invierea Domnului Isus Hristos – motiv de bucurie si de intalnire cu cei dragi, cand ne asezam la masa plina cu bucate si cu vin rosu, ciocnim oua rosii si incercam sa uitam de cele lumesti, sa ne simtim bine alaturi de cei dragi!

Daca in anii ’80 in aproape toate locuintele exista ” masa din sufragerie”- acum in anii ’10 ( suna ciudat nu-i asa) cand stilul mobilierului s-a transformat in cel minimalist – si mesele din sufragerie se mai gasesc doar in pozele alb-negru – apare aproape cu regularitate intrebarea: unde ii punem pe musafiri la masa?

Raspunsul la aceasta intrebare este unul singur: Cumparam o masa plianta !

Primul pas in cumpararea unei mese pliante este cautarea produsului pe Google – unde pe prima pozitie (pozitia organica nu cea de reclama evidentiata cu galben) apare site-ul www.drimus.ro.

Intrand pe site avem categoria MESE PLIANTE unde gasim urmatoarele produse:

masa pliantaMasa Plianta Practic – este o masa perfecta pentru reuniunile restranse, pentru sase persoane, utila atat pentru mese festive dar si pentru intalniri cu prietenii la o partida de remmy sau whist.

Masa Plianta MD1 – o masa pentru opt persoane,mai multi invitati mai multa voie buna. O masa solida, usor de mutat prin casa.

masa plianta utilMasa Plianta Util – pentru 8-10 persoane, unde nasii vor sta la loc de cinste. Foarte important la aceasta masa este compartimentul de depozitare a scaunelor pliante, cu o capacitate de sase scaune pliante.

msa plainta cu usa si sertarMasa Plianta Util cu usa si sertar – similara cu Masa Plianta Util dar locul de depozitare al scaunelor este mascat de o usa, respectiv cu un placaj pe partea din spate a mesei, iar un element foarte util al acestei mese pliante este sertarul, perfect pentru depozitarea servetelelor, tacamurilor, etc.

 

masa plianta scaun pliantO alta piesa de mobilier indispensabila intr-o casa ospitaliera, mereu bucuroasa de oaspeti, o reprezinta Scaunul Pliant – realizat din fag, modelul de pe site-ul www.drimus.ro este un model clasic cu o rezistenta in timp foarte mare, ce sunt sigur ca l-ati vazut si in casele bunicilor vostri, acum si in varianta cu sezut tapitat pentru o sedere placuta.

Poate ati observat ca nu am scris nimic despre mesele pliante de douasprezece persoane, lucru deloc intamplator.

Masa plianta de douasprezece persoane nu se poate realiza ca o singura masa plianta- gen masa plianta Util- deoarece blaturile meselor ar trebui sa fie foarte lungi si automat masa sa fie foarte inalta, improprie servitului mesei. Atunci s-a recurs la un artificiu – legarea a doua mese gen Practic printr-o balama banda si transformarea meselor din doua de sase persoane intruna de douasprezece persoane.

Din puntul meu de vedere acest artificiu nu este unul fericit deoarece extinderea mesei trebuie obligatoriu realizata de cel putin doua persoane, mutatul prin casa a mesei necesita din nou doua persoane, in pozitia extins, mijlocul balamalei devine vizibil pe sub fata de masa iar daca nu este finisata corespunzator chiar poate agata si implicit sa deterioreze fata de masa.

Daca doriti o masa de douasprezece persoane va recomand cumpararea a doua mese Practic, si in acest mod aveti mobilitatea, estetica si functionalitatea dorita.

Nu uitati ca succesul mesei festive nu il reprezinta masa plianta ci bucuria de a fi impreuna cu cei dragi!

Paste Fericit!!

Fii generos si distribuie: