Impreuna facem o lume mai buna !

HopeFriday 2016 reprezinta a doua editie organizata de compania noastra, Global Network.

Scopul acestui eveniment este de sprijini organizatiile, fundatiile si asociatiile neguvernamentale, in incercarea lor de a schimba destine, a proteja natura sau animalele.

Dorim ca toate incasarile obtinute in data de 28.10.2016, obtinute pe site-urile Drimus.ro si Ergos.ro sa fie redirectionate catre Asociatia Scoala Mamei Junior, ACTA si Organizatia Suedeza de Ajutor Umanitar Individual.

 

Asociatia Scoala Mamei JuniorAsociatia Scoala Mamei Junior

Este o asociatie non profit din Timisoara, care ofera servicii femeilor insarcinate, viitorilor parinti, proaspetilor parinti, familiilor in general, dar si ore gratuite   de hidroterapie copiilor cu dizabilitati din judetul Timis.

 

 

 

ATCA ASOCIATIA DE TERAPIE COMPORTAMENTALĂ APLICATĂATCA - Asociatia de terapie comportamentala

De la o asociație cu centru de lucru într-un apartament cu trei camere, la un ONG cu două centre multifuncționale în București, terapeuții ATCA de azi lucrează zilnic pentru a ajuta circa 100 de copii cu autism, de la vârsta de 1 an si 6 luni, la 17 ani, de la cele mai grave forme autism și retard, până la cele mai superficiale forme de tulburări de comportament.

 

 

 

Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar IndividualOrganizatia suedeza pentru ajutor umanitar individual

Misiunea organizației este de a milita pentru incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități și a vârstnicilor prin servicii și intervenții adaptate nevoilor individuale.

Oamenii din aceste organizatii fac lucruri minunate, redau speranta unei vieti normale unor copii cu nevoi speciale.

 

 

Alatura-te initiativei noastre de a ajuta organizatiile, fundatiile si asociatiile neguvernamentale! Impreuna putem schimba destinul unor oameni care intr-adevar au nevoie de ajutor.

Cumparand de pe site-urile Drimus.ro si Ergos.ro, pe data de 28.10.2016, nu doar ca vei achizitiona produse de calitate dar vei avea si satisfactia de a face o fapta buna.

“Poate anul acesta ar trebui sa nu mai punem pret pe reduceri ci pe oamenii de langa noi”  –  George Dobritoiu creator Hope Friday.

 

Fii generos si distribuie: