Saltea Memory Foam – confort la un nou nivel

saltea memory foamSalteaua este una dintre cele mai importante componente ale unui dormitor. Pentru ca ne petrecem cam o treime din viata dormind, calitatea acesteia ar trebui sa ne preocupe mai mult. Cum, de cele mai multe ori, mergem la culcare incarcati de stres si de tensiuni musculare, este extrem de important ca in timpul noptii corpul sa se relaxeze si sa-si incarce bateriile. Solutia ideala pentru acest lucru este o saltea Memory Foam, considerata una dintre cele mai importante inovatii ale ultimelor decenii, ducand confortul la un nou nivel.

Acest tip de saltea intra in categoria saltelelor fara arcuri, cu spuma. O saltea Memory Foam este ideala pentru suportul coloanei, oferindu-va un confort ergonomic si ortopedic ridicat, calitati conferite de materialul din care este fabricata: spuma memory foam – material visco-elastic din poliuretan cu densitate de 50 ce asigura dispersarea uniforma a punctelor de presiune si o absorbtie a socurilor de 97%, dezvoltat pentru programele spatiale NASA pentru a proteja corpul astronautilor impotriva fortei gravitationale ce se declanseaza la decolarea navei. Ea se adapteaza perfect la forma corpului, asigurandu-va un somn odihnitor.

Spuma cu memorie a devenit un material extrem de popular in productia saltelelor si pernelor datorita faptului ca niciun alt material nu poate egala caracteristicile acestei spume vasco-elastice:

– nu exercita niciun fel de apasare asupra punctelor de presiune ale corpului, ci se adapteaza in functie de acestea, mulandu-se dupa forma corpului

– are o structura deschisa, aerisita, ce permite evaporarea umezelii si reglarea termica

– are o structura elastica durabila ce permite utilizarea prelungita, fara sa se modifice proprietatile initiale ale materialului

– este extrem de flexibila, ceea ce asigura alinierea adecvata a corpului si sustinerea corecta a coloanei vertebrale

– nu constituie un mediu propice pentru dezvoltarea acarienilor si bacteriilor

– favorizeaza circulatia sanguina si limfatica

O saltea Memory Foam este considerata o saltea inteligenta deoarece aceasta identifica nevoile corpului omenesc si actioneaza in consecinta. Aceasta saltea reactioneaza direct sub efectul greutatii corporale, preia si „memoreaza” forma corpului, dupa utilizare revenind la starea ei initiala.

O saltea cu spuma Memory Foam sustine in mod ortopedic intreaga coloana, nu exercita nicio apasare asupra punctelor de presiune ale corpului, sustinand in mod optim zonele de contact si  permitand astfel o relaxare excelenta a musculaturii. In plus, acest tip de saltea stimuleaza circulatia sanguina  si limfatica prin eliminarea zonelor de inalta presiune, eliminandu-se astfel durerile din zona cervicala si lombara atunci cand exista sau prevenind aparitia acestora. Acestea sunt motivele pentru care o saltea Memory Foam este recomandata atat persoanelor care prezinta dureri in zona cervicala si/sau lombara, cat si celor ce isi doresc o saltea foarte confortabila, ce asigura un somn adanc si odihnitor.

Schimbandu-si proprietatile in functie de temperatura, spuma cu memorie este cea mai buna alegere din punct de vedere medical. O saltea Memory Foam absoarbe caldura transmisa de corp si se mentine calda atat timp cat stati intinsi pe saltea, apoi redevine rece si dura. Acest lucru este un avantaj in timpul iernii, salteaua fiind recomandata si pentru anotimpul de vara pentru ca structura celulara speciala a spumei favorizeaza o buna aerisire, disipand temperatura si umiditatea de la suprafata corpului.

O saltea Memory Foam este ideala pentru paturile duble sau pentru orice pat in care dorm doua persoane. In cazul unei saltele traditionale, puteti simti fiecare miscare a partenerului care se rasuceste in pat. In schimb, spuma cu memorie atenueaza miscarile atat de bine ca nici nu le simtiti.

Salteaua cu spuma vasco-elastica este recomandata si persoanelor alergice la acarieni sau celor predispuse la alergii pentru ca acest tip de saltea nu permite dezvoltarea acarienilor si bacteriilor in interiorul ei.

Oferta de saltele cu spuma cu memorie este foarte variata la ora actuala, magazinul nostru online www.drimus.ro va ofera o saltea Memory Foam de calitate superioara, cu o grosime de 23cm, ea fiind constituita dintr-un strat de spuma Memory Foam de 5 cm, baza saltelei fiind din spuma poliuretanica cu densitatea de 30. Se recomanda persoanelor cu o greutate de maxim 115kg.

Materialul textil din care este confectionata husa are proprietati aromoterapeutice (are aroma de vanilie). Mirosul stofei persista pana la prima spalare sau pe o perioada de maxim 6 luni.

Salteaua se foloseste numai pe partea cu spuma Memory Foam.

Desi preturile sunt mai mari decat cele ale saltelelor clasice, salteaua din spuma cu memorie este o adevarata investitie si isi merita toti banii. Ea asigura o odihna excelenta si foarte sanatoasa, putand sa reziste chiar si 20 ani daca se respecta instructiunile de utilizare.

Pentru vizualizarea saltelei si a altor detalii legate de structura, pret, transport va invitam sa intrati pe site-ul nostru www.distributiemobila.ro sau sa accesati link-ul http://www.drimus.ro/saltele-memory-foam

Fii generos si distribuie: