Set mese si scaune
O locuinta din care lipsesc scaunele si mesele potrivite fiecarei incaperi este o locuinta incompleta. Indiferent unde sunt amplasate, scaunele si mesele trebuie sa se integreze perfect, sa dea viata spatiului si sa ofere sprijinul necesar atunci cand este nevoie.

Astfel, ne-am gandit sa va venim in ajutor si sa va propunem seturi de mese cu scaune potrivite pentru fiecare incapere a locuintei dumneavoastra.

Iata recomandarile noastre (click pe foto pentru a vedea detalii complete):

1. a) Set masa cu scaune pentru bucatarie

set-masa-bucatarie-cu-4-scauneIn bucatarie mergem pe premisa „Keep it simple”. Astfel, atat masa cat si scaunele trebue sa aibe un aspect simplu-modern care sa contrasteze cu spatiul de bucatarie.

b) Masa extensibila cu scaune Nova

set-masa-extensibila-novaMasa extensibila cu scaune tapitate din lemn reprezinta o buna alegere pentru bucatariile elegante. Acestea innobilieaza bucataria si asigura confortul optim necesar atunci cand serviti masa. Masa poate fi extinsa in cazul in care aveti musafiri sau o familie mai numeroasa.

2. a) Set masa cu scaune pentru living

set-masa-sticla-4-scauneIn living este ideala o masa de sticla cu scaune elegante. Acestea imbunatatesc considerabil aspectul incaperii si vor fi un element cheie in sufrageria dumneavoastra.

b) Set masa cafea cu tabureti

set-masa-cafea-6-taburetiDesignul modern al acestui set mobilier cafea conceput pentru livingurile moderne va atrage cu siguranta atentia si aprecierile musafirilor dumneavoastra atunci cand veti servi cafeaua impreuna.

c) Masa plianta Util cu scaune pliante

set-masa-plianta-utilO a treia optiune pentru living este masa plianta cu scaunele pliante. Cei care nu dispun de foarte mult spatiu in living le pot folosi pe acestea si cand nu mai au nevoie le pliaza si le depoziteaza intr-un al spatiu (de exemplu intr-o debara).

3. Holset-masa-plianta-6-scaunePe hol puteti pune o masa plianta pe care sa o folositi ca suport pentru elementele decorative sau flori. Este recomandata o masa ca cea din imagine pentru ca scaunele pliante pot fi depozitate cu usurinta in interiorul acesteia. Defapt, este o masa potrivita pentru sufraferie sau bucatarie care poate fi amplasata pe hol pentru a nu ocupa spatiu atunci cand nu este nevoie de „serviciile” sale. La nevoie, masa poate fi mutata cu usurinta in sufragerie de catre o singura persoana cu ajutorul rolelor.

Spor la cautari si la alegeri!

Fii generos si distribuie: