Dormitorul a fost si va ramane intotdeauna una dintre cele mai importante incaperi dintr-o locuinta. Aici petrecem foarte mult timp din viata si este recomandat ca acesta sa-ti transmita o stare generala de bine. Nu doar starea de bine psihica este necesara intr-un dormitor, aici fiind nevoie si de asigurarea unui grad de confort fizic superior.

Iata cateva sfaturi despre cum sa alegem un dormitor in functie de varsta:

1. Dormitor copii intre 3-14 ani
dormitor-copii-alinutaDormitoarele de copii trebuie in primul rand sa transmita o stare de veselie, sa-i asigure micutului un loc de dormit confortabil si un colt de studiu util pentru o buna dezvoltare intelectuala. Astfel, dormitoarele pentru copii trebuie sa contina cel putin urmatoarele piese de mobilier: pat, dulap, birou si scaun de birou.

2. Dormitor 15-20 ani
dormitor-student

Dormitorul pentru tinerii intre 14-21 de ani trebuie sa fie cat mai simplu si modern. Cel din imagine indeplineste aceste conditii si este realizat din patru piese: pat dublu, dulap cu 2 usi, birou simplu si comoda tv cu doua usi. Este un dormitor conceput pentru a asigura strictul necesar tinerilor cu o viata activa.

3. Dormitor 21-30 ani
dormitor-diana

Dormitor potrivit pentru persoanele intre 21-30 de ani. Este realizat in doua combinatii de culori la alegere dintre: cires si crem sau wenge si crem. Acest dormitor are un aspect modern si include patru piese de mobilier realizate din materiale de calitate: pat dublu 160×200 cm, dulap 3 usi cu spatii de depozitare multiple, comoda tv si noptiera.

4. Dormitor 31-40 de ani
morena

Este un dormitor elegant, ideal pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 31-40 de ani. Acest dormitor este alcatuit din doua dulapuri (unul cu bare de haine si unul cu polite), pat dublu 160×200 cm, comoda cu 3 sertare si doua noptiere cu sertare.

Cuplurile trec printr-o perioada ceva mai cruciala in perioada de varsta mentionata anterior, astfel trebuie ales un dormitor care sa transmita energii positive si in care sa aveti mult spatiu de desfasurare pentru „rezolvarea conflictelor”.

5. Dormitor 41-50 ani
dormitor

Dormitor pentru persoanele intre 41-50 ani cu aspect elegant. Este un dormitor foarte rezistent, realizat din materiale de calitate, care asigura un bun spatiu de dormit, dar si spatii de depozitare multiple. Acesta camera completa este alcatuita din: pat dublu, dulap 3 usi, comoda si noptiera.

6. Dormitor 51-60 ani
dormitor-3

Dormitor cu dressing usi culisante, format din: pat dublu, noptiere cu sertar, comoda cu 3 sertare si dulap cu usi culisante. Este ideal pentru persoanele intre 51-60 de ani deoarece ofera un acces simplu si rapid la dulap datorita usilor culisante. In plus, aspectul elegant si combinarea a doua culori transmit bunastare celor din jur.

7. Dormitor 61+ ani
dormitor-corina

Dormitor seniori realizat pentru a le oferi confortul optim necesar unor batraneti linistite si fara griji. Aspectul elegant va fi pe placul seniorilor trecuti de 60 de ani care vor sa-si aminteasca de tinerete (dormitorul are si aspect modern). Acest set de mobilier este alcatuit din: pat dublu 160×200 cm (potrivit pentru saltea 140×200 cm), dulap cu 4 usi, comoda cu usa si 2 sertare si noptiere cu etajera.

Stiu ca nu este o alegere usoara, dar indiferent de varsta trebuie sa alegeti dormitorul care credeti ca se potriveste cel mai bine cu starea dumneavoastra psihica, dar si cu cea fizica.

Fii generos si distribuie: