Tot ce trebuie sa stii despre perna latex

perna latex 64x45Perna nu numai ca influenteaza calitatea somnului, ci si sanatatea noastra. Ea trebuie sa fie cat mai confortabila, dar trebuie sa ofere si un suport ortopedic pentru corp – perna trebuie sa sustina capul astfel incat acesta sa nu se incline prea mult inainte, inapoi sau intr-o parte, ci sa se alinieze cu coloana vertebrala. Perna latex se incadreaza in categoria produselor ce contribuie la calitatea somnului.

Perna latex este recomandata persoanelor care obisnuiesc sa doarma pe o parte sau pe spate.

Ea are o forma ergonomica, anatomica si ortopedica. Este automodelanta, este un suport elastic ce preia forma gatului si a capului, facilitand astfel o irigare corecta a muschilor si a creierului, eliberand punctele de presiune si relaxand zona cervicala.

Este o perna realizata 100% din latex, un material natural (cauciuc) ce provine de la arborele de cauciuc Heva Brasiliensis. Latexul este format din milioane de celule intercomunicante (un gram de latex contine aproximativ 500 milioane de celule), legate intre ele intr-un sistem de retea, optimizate prin perforatii cilindrice de aerisire realizate in blocul de latex. Datorita acestei structuri latexul permite o buna circulatie a aerului si evaporarea rapida a umezelii. In plus, datorita inaltei elasticitati a latexului si a retelei de celule intercomunicante, la presiunea exercitata de catre corpul uman, stratul de contact presat permite in continuare o circulatie foarte buna a aerului.

Perna latex 100% are o serie de avantaje care o transforma in perna ideala pentru orice isi doreste un somn adanc, odihnitor si sanatos:

– flexibilitate perfecta

Latexul este cel mai elastic material din natura – el isi reface forma initiala dupa deformari multiple si continue. Perna nu se aplatizeaza in timp, isi pastreaza volumul.

– suport optim ortopedic si anatomic al corpului

Fiind un suport automodelant, reduce punctele de presiune inalta ce ingreuneaza circulatia sanguina, elibereaza punctele de presiune, asigurand cel mai confortabil si sanatos somn.

-caracteristici intrinseci antibacteriene, antiacariene si antialergice

Este o perna antialergica, latexul prin caracteriscile sale nepermitand dezvoltarea microorganismelor, fiind astfel ideala persoanelor sensibile sau alergice.

– autoventilatie superioara si controlul umiditatii

Datorita structurii latexului de celule deschise si a multiplelor canale verticale se asigura o autoventilatie naturala, iar umezeala este preluata si disipata rapid. Miscarile corpului in timpul somnului provoaca un efect de pompare ce implica o circulatie a aerului constanta.

– antisufocanta

Latexul este un material antisufocant, el fiind permeabil la aer si permitand circulatia acestuia prin interiorul compozitiei spume.

– durata mare de viata

Datorita gradului mare de elasticitate al latexului, perna isi pastreaza proprietatile initiale, latexul fiind practic indeformabil.

Perna latex are o husa alba tip tricot din bumbac 100%, husa ce prezinta o serie de avantaje:

– este tricotata, avand astfel o elasticitate permanenta.

– asigura un transport perfect al umezelii, pastrand pielea uscata, fara transpiratie.

– este lavabila la 30 grade Celsius.

Magazinul nostru online www.drimus.ro va pune la dispozitie o perna latex de calitate superioara, in trei variante de marimi:

– perna latex cu dimensiuni 45×64 cm, cu o inaltime de 10 cm, are o forma normala, tip sapun si se potriveste pentru fetele de perna clasica de 50×70 cm.

perna latex cu dimensiuni 38×65 cm, cu o inaltime de 12 cm, are o forma anatomica.

perna latex copii– perna latex cu dimensiuni 30×40 cm, cu o inaltime de 6,5 cm, special realizata pentru copii. Ea are dimensiunea si forma ergonomica pentru a preveni sufocarea si pentru a mentine o pozitie corecta a copilului in timpul somnului. De asemenea, densitatea materialului este mai mica pentru a permite adaptarea formei la greutatea redusa a copilului.

Pentru vizualizarea produselor si pentru a afla detalii legate de pret si transport puteti intra pe site-ul www.drimus.ro sau puteti accesa link-ul  http://drimus.ro/perne#/tip-perna_latex/umplutura-latex.

Fii generos si distribuie: