Birourile pentru copii trebuie sa incurajeze creativitatea!

Copilul tau se va aseza prima oara la birou inainte de intrarea la varsta prescolara, chiar daca nu o va face pentru a scrie, ci pentru a mazgali sau colora.

Pentru copii prescolari sunt recomandate birouri cat mai colorate si vesele.

Birou Astro verdeBirou Asto albastruBirou Astro roz

 

 

Ca orice alt obiect de mobilier din camera copilului, scaunul trebuie  sa ii placa celui mic ca forma si culoare sau personaje imprimate.
scaun-birou-copii-hm-kitty-2 scaun Kubus- scaun-birou-copii-hm-fun-11 scaun-birou-copii-hm-kitty scaun-birou-copii-hm-pinguin

Acestea transmit energie pozitiva si optimism. Trebuie avut in vedere in primul rand functionaliatea scaunului. Un scaun bun trebuie sa ii ofere sustinere corecta pentru a-i asigura dezvoltarea armonioasa a corpului si a-l feri de durerile de spate. Pozitia coloanei si a corpului in timpul sederii la birou poate influenta mult dezvoltarea copilului pe viitor.

Odata  cu intrarea la scoala, biroul va deveni una dintre cele mai importante piese de mobilier pentru micutul elev. Aici isi va face temele, va picta si va citi. Biroul nu trebuie sa insemne un loc de “pedeapsa”.

Birou Cecilia in decorBirou Collorido in decorbirou JuliaBirou Pacco in decor

Bugetul este pus pe primul plan, atunci cand cautam mobilierul perfect pentru birou. Dar, mereu trebuie sa tinem cont de calitate! Mobila de birou trebuie sa fie rezistenta in timp. Putem opta fie pentru birori din PAL, MDF lucios, fie pentru cele din lemn masiv.

O alegere inspirata sunt birourile pentru copii cu inaltime reglabila si cu blat mobil. Recomandarea medicilor ortopezi este ca suprafata de lucru sa se poate inclina  pentru ca astfel copilul  mentine spatele drept atunci cand scrie sau cand citeste.  Cand suprafata de lucru este plata, copilul va avea tendinta de a se apleca, ceea ce ii poate genera dureri de cap sau de gat.

Nu este de ignorant faptul ca elevul trebuie sa aiba, pe langa birou, mai multe spatii de depozitare. Aici vorbim despre dulapioare cu sertare, practice si care sa fie in ton cu biroul.

Dulapior Pierre Dulapior pentru copii Nils Dulapior cu sertare Simon copy Dulapior Beppo

Pe langa carti, caiete, creioane, dulapiorul cu sertare poate fii folosit si pentru lucruri ce nu tin de scoala: o carte ilustrata, o jucarie preferata, cubul Rubik (util pentru antrenarea mintii), sau orice alt obiect care sa fie numit “pauza de invatatura”.

Adolescentii petrec mult mai mult timp la birou decat prescolarii. De aceea scaunul trebuie sa fie cat mai confortabil.

scaun-birou-copii-hm-dingo- (1) scaun-birou-copii-hm-dingo-scaun-birou-copii-hm-dingo- (2)scaun-birou-copii-hm-dingo- (3)

Oferindu-i confortul necesar copilului tau orele de studiat vor devenii mai placute!

Pe site-ul http://www.drimus.ro/ gasiti tot ce aveti nevoie pentru spatiul de lucru al copilului dumneavoastra. De la birouri pentru prescolari la cele pentru adolescenti, diverse spatii pentru depoziare, o gama variata de scaune ergonomice specal concepute pentru confortul si dezvoltarea armonioasa a celor mici.

 

 

 

 

 

 

Fii generos si distribuie: